Thursday, August 6, 2015

Shine bright like a diamond..

...ehk koguaeg peegeldab n2ost vastu enda peegelpilt, sest me oleme kui teemandid ja higistame koguaeg ning sillerdame , hehe.
Ning hea uudis ka ... ostsin endale uue TELEFONI, JEE.  ehk ming saab taas k2tte, kuid ainult hispaania numbri pealt ning facebookis ja whatsappis \ samuti hispaania nr.
Eile l2ksime rongiga Calellasse teisi vaatama ning shoppama. P2ev oli pikk, kui tore. Hiljem k2isin Blaneses bossiga trippimias ja juttu ajamas ning toitu mugimas \ hetkel siin arvutis ei ole t2pit2hi ning leiutan lauseid siin.
Ning t2na k2is Grete Malgratis, vaatasime uueks kooliaastaks kortereid ning planeerisime enda Ibiza trippi. Vist isegi saame korteri..p6idlad pihus !
Meie boss haigestus ja migreeniga sai vaba n2dala ehk isegi 17 p2eva ning meie oleme animatsioonis kolmekesi ja p2eval isegi ainult 1 inimene, kah animatsioon. Seega muresid on.

Kodus on naised ka hullud ja aru ei saa, mida teevad. Selline vaatepilt on mul iga p2ev.

Karitaga shoppamas. 


Testisin kas uus kaamera peab vastu mulle. 


Ja sobilik pilt, sest siin kutsuvad paljud mind crazyks ja madiks. ehk hulluks. hehehe

Olen elus ja terve. 

ja teen ikka pulli...

Ostsime Kadrile Calellast kommi, sest ta oli ainsana hotellis raha teenimas. 

jaaaa finally... leidsime ka enda linnast mehhiko restorani ja saab puhata friikatest , jeee. sinna peab k6ndima kahjuks 35 minutit, aga on igati v22rt seda. Ehk nachod liha ja juustuga ja fajitad. Niiiii hea ja punnis k6tu... p2rast oli hea minidiskol t6mmelda ja peaaegu oksendada , hehe. 

6nnelik naine Mehhiko restos.

ja enda uue kaameraga selfiesid tegemas. 

daamid ja h2rrad , ainult 6 n2dalat veel ja olen kodus. 

SENIKS L6BUSTAGE ENNAS, ET EGA MUL SIIN KERGE EI OLE...



...aga igav ka mitte. Kallistused. 


No comments:

Post a Comment