Tuesday, August 4, 2015

Pill tuleb pika ilu peale

Ning kohe kui jõudsin ära kiita, et mind ei saadud kätte, et vette visata.... siis tuli see ära. Olin koristamas lava peeale Disney showd ja kaks meest tulid selja tagant ( hotelli külalised) ning viisid mind kätest ja jalgadest hoides basseini ja lennutasid suure kaarega sisse. Baarist Mikus aitas neid ka. Millised sõbrad!
Aga nalja sai ja kõik hotelli külalised naersid ja pildistasid.

Ning veel.. leidsime internetipunkti väga hea ja kiire internetiga, ning ehk suudan nüüd rohkem ja sagedamini postitada blogisse. Kuna telefon mul samuti ei tööta, siis ilmselt proovin ka siia internetipunkti rohkem tulla. Tuleb tõdeda, et võõrutusravi telefonist ja internetist läheb halvasti.. käed värisevad, on suur väsimus, higistamine, närvilisus... või oih, minu viga, see võib olla ka kuumusest :D
 Aga harjumatu on korraks küll, et meid ei saa mitte ühestki kanalist kätte. Eile oli meil näiteks õhtul karaoke hotellis ja meie ülemus ei tulnud kohale ning lasi läbi kolmandate isikute öelda meile, et ta ei ole tulemas, sest et ta on haige.  No mis teha. Vana hea- kui tahad kätte saada, siis tuled ukse taha või tööle :)
Ning veel tasub mainida, et eile karaokes olid meil lihtsalt imelised lauljad!
Alati kõige rohkem üllatavad hallid hiirekesed, kellest alguses ei ootakski, et nii palju häält välja tuleb. Kaks naist olid reaalselt nagu superstaarid ja ma ei tee nalja, et nad laulsid vähemalt sama  hästi kui Beyonceja Adele. Filmisime ja hakkasime peaaegu seal nutma. Selline kontsert oli !

Tänane hommik algas aga väga igavalt, hommikuses vahetuses on meie ülesanne olla miniclubis 3 tundi ja mängida lastega ning neile tegevusi leida. Kahjuks ei olnud seal üldse lapsi, kes oleks sellest huvitatud ning me mängisime kaks tundi linnade põletamise kaardimängu kahekesi. ÜKS MÄNG kestis kaks tundi. ÕUDNE.  me ainult naersime ja ei suutnud mängida aga ei suutnud lõpetada ka.

Ning kui koju jalutasime, siis suutsime teha kaks halba otsust söögikohtadega järjest. Esiteks läksime kuskile, kus olid nii väikesed ja kallid portsjonid, aga me ei osanud seda ette näha. Seega maksime arve ära peale kolme minutit söömist ja näljasena asusime uutele otsingutele.
Siis ostsime koju kaasa pitsa. Meile tehti vale pitsa ja kõrvetati ära ka veel. Seni on olnud hea päev :)

Tänane õhtu on mul vaba ning ka homne päev. Ilmselt homme lähme Calellasse teistele tüdrukutele külla ning shoppame natukene , kojuminekuks on varsti vaja ka valmistuda. Mul on jäänud siin veel täpselt 6 NÄDALAT :)
 Ja üks meie tüdrukutest, Karita, läheb ka ilmselt varem minema ja lõpetab praktika varem.
Ja nii meid iga päevaga vähemaks jääb :)

Kallistused kõigile ja olen uue telefoni otsingutel, et taas piltidega postitusi teieni saata, need on palju põnevamad ja siin on mida jagada :)

No comments:

Post a Comment